Arxiu de la categoria: Uncategorized

Valls amunt

Sempre he cregut i he defensat que la tasca de servei públic, tenir l’honor de ser representant de la ciutadania, s’enforteix quan un assumeix d’entrada no només que és una situació temporal, sinó que aquesta és una tasca que s’ha de regir sempre per la voluntat de regeneració. Així ho he entès sempre i així m’ho he autoexigit a mi mateix. He tingut l’immens honor de ser alcalde de Valls des de 2008 i regidor des de 2003 i, en tot aquest temps, he tingut ben present que hi estava de pas perquè, no només jo, sinó tot l’equip amb el que he tingut el goig de treballar, no som d’aferrar-nos a cap cadira.

Envia un comentari

Passeig dels Caputxins i carretera del Pla, complim compromisos

A principis de l’any vinent s’iniciaran les obres d’urbanització del passeig dels Caputxins, la carretera del Pla i carrers de l’entorn. Es tracta d’una de les actuacions urbanístiques més importants que afronta la ciutat des dels últims anys, tant per l’àmbit que abraça –prop d’11.000 m2 de carrers- com per la importància estratègica que tenen aquestes dues vies, situades en ple centre urbà, en un punt neuràlgic per la mobilitat general i la connexió amb el Barri Antic i el conjunt dels eixos comercials de Valls.

Envia un comentari

La Taulada, Valls som tots

Un cop més, la gent de Valls ha demostrar la seva solidaritat i generositat. Divendres passat, en el sopar solidari per “La Taulada”, els vallencs i vallenques van sumar-se a aquest menjador social que des de fa anys impulsa l’Associació Solidària del Lledó. L’objectiu, ajudar econòmicament a l’entitat que, amb gran esforç, enguany ha canviat de seu, millorant instal·lacions i doblant espai i serveis. Els més de 200 assistents a l’acte, més el centenar de persones i empreses que des de la fila 0 també hi van voler col·laborar econòmicament, posen de manifest el suport de la ciutat al menjador social i el reconeixement a la tasca altruista de tots els voluntaris de l’entitat.

Envia un comentari

Bona gestió, menys pressió fiscal

El ple de l’Ajuntament de Valls del proper dilluns debatrà la proposta d’ordenances fiscals per al 2019, una de les sessions plenàries més importants de l’any ja que es debaten el conjunt dels impostos, taxes i preus públics que ens afecten a tots. Un exercici més, la proposta manté el compromís que sempre hem defensat com a govern de mantenir l’equilibri i el rigor pressupostari i, per tant, la capacitat que tenim com a ciutat d’oferir serveis i prestacions de qualitat i universals a tots els vallencs i vallenques i alhora fer-ho aplicant una baixa pressió fiscal.

Envia un comentari

Guanyem la República per a tothom

La Diada de Catalunya ha de ser de nou una jornada històrica, de reivindicació nacional de la República Catalana i de rebuig als atacs a la democràcia i la repressió que estem patint com a poble. Més que mai, cal una mobilització massiva, pacífica i cívica, que demostri la nostra determinació de sempre com a poble per defensar les nostres llibertats i els drets de tots els ciutadans davant la repressió exercida amb tota desmesura per tot l’aparell i estaments de l’Estat espanyol.

Envia un comentari

Firagost, un èxit de ciutat

A Valls hem viscut uns dies intensos de Firagost. De nou, la fira ha estat marcada per l’alta participació i l’èxit de convocatòria de les diferents activitats realitzades. Carrers plens de nou d’expositors i visitants que fan de Valls un gran aparador del Camp Català, un espai de projecció per a la ciutat i de foment de l’activitat econòmica, turística i de l’agricultura de les nostres comarques i el nostre país.

Envia un comentari

Manel Odina, en reconeixement pels seus 25 anys a l’associació de veïns de la Fraternal

Tots els que coneixem –que som molts- el Manel Odina, podem dir que tenim l’honor de conèixer a un vallenc d’aquells de pedra picada, capaç de sumar i sumar sempre en favor de la ciutat i de la seva gent. M’he assabentat que compleix 25 anys com a membre de l’Associació de Veïns de la Fraternal i per aquest mateix motiu he cregut que, tot just aquests dies que el barri es troba de celebracions per la festa major, no podia deixar passar l’oportunitat d’expressar-li l’agraïment per aquesta trajectòria i sobretot per l’esperit sempre constructiu que té el Manel a l’hora de treballar en favor de la gent de la Fraternal, però també de la ciutat.

Envia un comentari

Sant Joan de tots. Sant Joan reivindicatiu

Sant Joan d’emocions, festa multitudinària i popular, que s’ha superat en participació; i un Sant Joan també reivindicatiu en el que vam expressar el nostre compromís amb el país, les llibertats i la democràcia. És un Sant Joan que guardarem per sempre més en el record, en especial per l’inici excepcional de la diada castellera, amb la imatge de la plaça del Blat plena i mostrant al món el suport i solidaritat de la ciutat amb els presos i exiliats polítics. Per sempre ens quedarà l’emoció i l’orgull de ciutat que vam poder viure aquest diumenge, en un esperit cívic i compromès que vull subratllar s’ha traslladat a molts altres actes de la nostra festa major. Un esperit que s’ha expressat amb llibertat i que ha aflorat, entre altres actes, en concerts, amb l’arribada de la flama del Canigó o en els elements del seguici tradicional, així com en la històrica commemoració del centenari de la nostra Biblioteca Popular amb la participació del president Puigdemont i del president Torra.

Envia un comentari

La Taulada

Com sempre, els grans èxits de ciutat són els que neixen de la base, que es fan grans gràcies a l’esforç de persones que, de manera altruista i generosa, dediquen una part del seu temps als altres i, en especial, als que més ho poden necessitar. Aquest és el cas de la Taulada, el menjador social que compta amb una munió de voluntaris. Com deia fa pocs dies en aquest mateix setmanari el pare Joan Font, ànima de la Taulada, són ells, els voluntaris, els que es mereixen la “cullera d’or”.

Envia un comentari

#VallsStyle

Com alcalde, però aquest cop sobretot com a vallenc.

La resposta dels vallencs i les vallenques, dissabte passat durant l’escorcoll al setmanari El Vallenc, va ser excepcional i alhora exemplar. Ens en podem sentir orgullosos, molt orgullosos. Davant l’inusual registre a la seu d’un mitjà de comunicació, davant la desproporcionalitat de l’operatiu i davant la increïble recerca i persecució injustificada de paperetes i material per al referèndum de l’1 d’octubre, els ciutadans no vam caure en provocacions i vam respondre amb cants, clavells, votant simbòlicament i fent crides a favor de la democràcia i en defensa del dret a decidir el nostre futur com a poble i com a nació.

Envia un comentari