Arxiu de la categoria: Portada

La Casa de la Festa i la millora dels equipaments esportius del Fornàs, prioritats del nostre programa

Des de fa anys, a Valls hem treballat intensament per a la recuperació i preservació del patrimoni cultural de la ciutat. Ara volem fer un pas endavant amb la construcció de la Casa de la Festa, un nou equipament que s’ubicaria al Barri Antic, en concret a l’entorn del futur Museu Casteller de Catalunya.

Envia un comentari

M’agrada Valls!

El Cristian, el Ramon, els Sergis, la Laura, l’Albert, l’Assumpció, l’Elisabet i l’Aïda són uns apassionats de Valls.
Hi ha una cosa que ens uneix: ens agrada treballar per la ciutat des de diversos àmbits del teixit social vallenc. Ara, tots ells se sumen a la Bàrbara i al Marc per donar suport a la candidatura que encapçalo amb la ferma voluntat de treballar per Valls, fer una ciutat més adaptada a les nostres necessitats socials i sumar esforços tancant una gran pinya.

Envia un comentari

Aixequem el Museu Casteller a Valls

En els propers dies s’iniciaran les obres de construcció del Museu Casteller de Catalunya. La nostra ciutat reuneix avui divendres a la tarda als castellers de Catalunya que posaran simbòlicament els primers pilars del futur equipament per viure junts una …

Envia un comentari

Els castells els fan les persones

És tot un goig comprovar com el fet casteller s’ha convertit en imatge de Catalunya arreu del món i, a la vegada, com un patrimoni cultural, nascut a Valls i que és patrimoni de tots, ha esdevingut també un símbol per a la societat, tot un referent universal de valors de solidaritat, capacitat de superació i d’unitat per assolir grans reptes col·lectius.

Envia un comentari

L’Enxaneta torna a casa

L’Escola Enxaneta ha obert el curs escolar a les remodelades instal·lacions del Convent del Carme, en el que representa una fita històrica i col·lectiva per a tota la ciutat. El passat dilluns, amb el nou curs escolar, es podia copsar l’emoció d’alumnes, professors, pares i mares al fer realitat un projecte que ha estat de tots, llargament reivindicat i que, tot i les dificultats, si ha estat possible en primer lloc ha estat per la convicció de molta gent que no hi han deixat de creure mai.

Envia un comentari

L’autobús de Valls celebra 50 anys

Des de fa cinc dècades sóm molts els vallencs que hem utilitzat l’autobús urbà. Un mitjà de transport que va néixer fruit de l’impuls de Màrius Forés i que va permetre a molts ciutadans poder desplaçar-se des dels barris fins al centre de la ciutat; des de la residència fins al “poble”, o des de casa seva fins al polígon industrial de Valls.
Amb el treball comú de molts, hem vetllat per mantenir un servei per a tots els vallencs. Us recomano visitar l’exposició que repassa la història de l’autobús de Valls.

Envia un comentari

Sant Joan, una festa per a tothom

Batet va ser pionera de les dones castelleres

La festa major de Sant Joan ja és al carrer. La música, la tradició, la cultura, els castells … són els protagonistes d’una de les manifestacions tradicionals més singulars del nostre país. Gaudiu de la festa!

Envia un comentari

Felicitats vallencs!

La Casa de la Vila va acollir ahir al vespre l’acte de lliurament dels títols de Reconeixement de la Ciutat a un grup de ciutadans que han treballat de valent i han excel·lit en la seva feina. Es tracta de l’artista, Maria Teresa Sanromà, el poeta Gabriel Guasch, el ciclista Miquel Àngel Iglesias, l’empresari Josep Moncunill i Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp, tots ells han rebut els títols que volen reconèixer la gran tasca que han desenvolupat. Moltes gràcies per l’esforç i la dedicació i moltes felicitats!

Envia un comentari

Gran diada de Sant Jordi, gran dia per la ciutat

Ahir va ser una diada de Sant Jordi esplèndida. A l’ambient sempre sensacional de la festa ciutadana i de la cultura, amb els llibreters, floristes i entitats com a protagonistes, s’hi sumava l’entrada en funcionament de la Biblioteca Carles Cardó, un equipament de ciutat estratègic i, a la vegada, un servei cultural de gran importància. Va ser un goig comprovar com, durant tota la jornada, milers de vallencs, des dels més petits als més grans, s’apropaven a la biblioteca per conèixer l’equipament i descobrir els nous serveis que, amb les ampliacions d’espai, d’horaris i també del fons bibliogràfic tenen a partir d’ara al seu abast.

Envia un comentari

Un nou avanç per la cultura, creix el Museu de Valls

En l’any del centenari del naixement de Josep Busquets, l’escultor de Valls. El Museu de la ciutat acull, des de la setmana passada, una interessant mostra que ens permet conèixer l’univers de l’artista vallenc així com també la seva trajectòria i evolució. La mostra esdevé única perquè ens permet entendre com treballava Busquets, a la vegada que ofereix la possibilitat de descobrir algunes de les seves obres que provenen de col·leccions privades.

Envia un comentari