Qui sóc

Hola!

Sóc l’Albert Batet. Treballo per a Valls des dels 23 anys, posant sempre les persones al centre de totes les decisions, de les polítiques i dels serveis de l’ajuntament, ja que sempre he defensat que Valls ha de fer tot el possible per crear les oportunitats perquè les persones puguin progressar i construir el seu projecte personal, familiar i professional a la nostra ciutat.

Tots aquests anys, he mirat sempre de sumar totes les persones, idees i sensibilitats en un projecte de ciutat compartit per tots. Per això, sempre he comptat amb tothom per tirar endavant els projectes de ciutat més importants: el nou Pla Urbanístic, el Museu Casteller, el Pla Local d’Habitatge, etc. Tots són projectes que han de fer possible que Valls esdevingui la capital de l’interior del Camp de Tarragona i un referent cultural d’abast mundial.

Fer d’alcalde de Valls és una feina de molta responsabilitat, que assumeixo amb esperit de servei i amb il·lusió, però també comporta conèixer i treballar amb moltes persones i entitats que també fan feina per als vallencs i vallenques, i amb qui comparteixo una manera de veure les coses: VALLS PRIMER. Volem el millor per a la nostra ciutat i per a la nostra gent, volem sumar i fer pinya per superar els reptes de futur i volem donar-ho tot per Valls.

Albert Batet i Canadell

alcalde de Valls