Candidatura

Albert_Batet_Tot_Per_Valls1. Albert Batet i Canadell (36 anys): Alcalde de Valls des de 2008, ha ocupat diferents responsabilitats com a regidor des de l’any 2003, etapa en la que ha assumit entre d’altres les regidories de Planejament i Urbanisme, Governació i Recursos Humans, Hisenda i Finances o Barri Antic. Ha estat vicepresident de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la mateixa institució entre els anys 2011 i 2012. Diputat de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya des de l’any 2012. Membre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Militant de CDC.

Martí_Barberà_Tot_Per_Valls

 1. Martí Barberà i Montserrat (47 anys): Professor. Regidor de l’Ajuntament de Valls des de l’any 2003, en aquest darrer mandat ha estat regidor de Planificació Territorial. Des de l’any 2011, Diputat de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats. Molt vinculat a la Fundació Cultural Mare de Déu del Lledó de Valls. Actualment és president de la Intercomarcal de Tarragona d’Unió Democràtoca de Catalunya i membre del Comitè de Govern d’UDC. Militant d’UDC.

Judit_Fàbregas_Tot_Per_Valls

 1. Judit Fàbregas i Gaya (35 anys): Llicenciada en Dret i màster en Assessoria d’Empreses. Presidenta de la Germandat del Sant Sepulcre. Regidora de l’Ajuntament de Valls des de l’any 2007, en aquesta últim mandat ha estat regidora d’Acció Territorial, Habitatge i Barri Antic i presidenta de Provalls. Entre els anys 2011 i 2012, consellera al Consell Comarcal de l’Alt Camp. Des de l’any 2013, és diputada a la Diputació de Tarragona, com a responsable de Centres Educatius d’Art d’aquesta institució. Militant de CDC.

Joan_Carles_Solé_Tot_Per_Valls

 1. Joan Carles Solé i Estil·les (58 anys): Postgrau en Habilitats Directives i Gestió d’Equips. Fins el 2011 va ser director de l’Oficina de Treball de la Generalitat a Valls. A partir d’aquell any ha estat regidor d’Empresa i Ocupació i president de l’organisme autònom Vallsgenera. Membre de la Colla Joves Xiquets de Valls i del Club Bàsquet Valls. Independent.

Assumpció_Casañas_Tot_Per_Valls

 1. Assumpció Casañas i Pareta (64 anys): Estudis de peritatge mercantil a la Universitat de Barcelona. Fins l’any 2011 va ocupar diferents responsabilitats directives a “la Caixa”. Des d’aleshores ha estat regidora de l’Ajuntament de Valls, en concret ocupant les àrees d’Hisenda i Finances i Governació. Molt vinculada a entitats socials com la Creu Roja, entitat de la que en va ser vicepresidenta, o la Fundació Ginac. Independent.

Jordi_Garcia_Tot_Per_Valls

 1. Jordi Garcia i Ventura (40 anys): Geògraf, urbanista i màster en Planificació Territorial i Desenvolupament Regional. És membre de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori i de la Societat Catalana de Geografia de l’Institut d’Estudis Catalans. Forma part de la Colla Joves Xiquets de Valls. President de l’executiva comarcal de CDC a l’Alt Camp. Regidor des del 2011 a l’Ajuntament de Valls, ha ocupat diferents responsabilitats, entre elles Projectes Estratègics i Patrimoni. És vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Camp. Militant de CDC.

Bàrbara_Flores_Tot_Per_Valls

 1. Bàrbara Flores (29 anys): Actriu i directora teatral, s’ha format a l’escola Eòlia de Barcelona i en l’actualitat estudia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Molt vinculada a entitats vallenques, en destaca la seva participació al Grup de Teatre Principal, al Cor Divisi i al grup musical Trams. Ha exercit com a professora d’interpretació teatral en diversos centres educatius de Valls. En aquest mandat, ha estat regidora de Cultura i d’Acció Cívica, Igualtat i Joventut de l’Ajuntament de Valls. Independent

Eduard_Gonzàlez_Tot_Per_Valls

 1. Eduard Gonzàlez i Ribas (58 anys): Comerciant. Membre de diverses entitats de la ciutat, entre elles, la secció de muntanya i atletisme de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Antiga Escola del Treball, la Unió de Botiguers, de la Germandat del Sant Crist, Òmnium Cultural i l’Institut d’Estudis Vallencs. Regidor de l’Ajuntament de Valls des de 1999, en aquesta legislatura ha estat responsable de Mobilitat i president de la societat municipal Valls, Infraestructures i Aparcaments. Militant de CDC.

Dolors_Farré_Tot_Per_Valls

 1. Dolors Farré i Cuadras (52 anys): Vicepresidenta del Club Bàsquet Valls, entitat de la que a més és membre de la junta de l’Escola de Bàsquet i de la Comissió Social. També forma part de la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors i la Fundació Cultural Mare de Déu del Lledó. En aquest mandat, regidora de Via Pública i Barris. Presidenta de l’executiva local de CDC. Militant de CDC.

Manel_Odina_Tot_Per_Valls

 1. Manel Odina i Roig (65 anys): Jubilat, durant la seva vida professional ha estat 25 anys director de banca. Al llarg de la seva trajectòria ha mantingut una llarga vinculació amb entitats esportives de Valls, entre elles l’AE Claret, la Unió Esportiva Valls, la Secció de Bàsquet de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Antiga Escola del Treball i el Club Atlètic Alt Camp, a més de ser membre de la Unió Anelles de la Flama o l’Associació de Veïns de la Fraternal. En aquesta legislatura ha estat regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports. Independent.

Marc_Ayala_Tot_Per_Valls

 1. Marc Ayala Vallvey (26 anys): Actor i director. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, amb estudis d’especialitat a Rose Bruford College of Theatre and Performance de Londres. Format en producció i gestió d’arts escèniques. Membre del Grup del Teatre Principal i de la Unió Anelles de la Flama. Ha participat al Pessebre Vivent, on ha estat director escènic en diverses edicions. Treballa com a docent en centres de formació i és professor de teatre de l’Enxaneta i l’IES Jaume Huguet. Independent.

Enric_Garcia_Tot_Per_Valls

 1. Enric Garcia i Carmona (45 anys): Comercial. Diplomatura en Gestió i Administració Local per la UAB. Persona vinculada a entitats vallenques diverses, com la Colla Joves Xiquets de Valls, l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Antiga Escola del Treball, el Club Tennis Plana d’en Berga o l’associació Família Escola Acció Compartida del Col·legi Claret. En aquesta legislatura ha estat regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. Militant de CDC.

Francesc_Rull_Tot_Per_Valls

 1. Francesc Rull i Ferré (40 anys): Enginyer agrònom, és tècnic de l’oficina del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural de la Generalitat. A més de ser president de l’EMD de Picamoixons des de l’any 2011, també està molt vinculat a entitats com l’Associació de Veïns de Picamoixons, la Cooperativa Agrícola de Picamoixons i va ser un dels impulsors de la Pedalada Hivernal la Pica. Independent.

Carme_Ferrando_Tot_Per_Valls

 1. Carme Ferrando i Folch (48 anys): Llicenciada en Dret, treballa com a Tècnica d’Administració Local a l’Ajuntament del Pla de Santa Maria. Militant d’UDC.

Laura_Nadal_Tot_Per_Valls

 1. Laura Nadal i Abellà (26 anys): estudiant de Grau en Composició al Conservatori Superior de Música del Liceu que actualment està culminant dedicant el projecte final de carrera al compositor vallenc Robert Gerhard. Des de l’any 2013, és cap local de la JNC de Valls.

Albert_Bigorra_Tot_Per_Valls

 1. Albert Bigorra i Sugrañes (45 anys): Professor i director del col·legi Cor de Maria de Valls. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i postgrau en Direcció de Centres Escolars. És membre de la Germandat del Sant Sepulcre. A l’Ajuntament de Valls ha estat regidor, en aquest mandat, d’Ensenyament. Militant d’UDC.

Ramon_Giró_Tot_Per_Valls

 1. Ramon Giró i Batalla (28 anys): enginyer industrial especialitzat amb termoenergètica per la UPC, ha ampliat la seva formació a Holanda on hi ha residit i ha treballat durant tres anys. Actualment treballa a l’empresa familiar. Jugador de futbol, ha militat en diversos equips, entre ells el Badalona, el Prat, el Santboià i amb l’holandès Sneek Wit Zwart. En l’actualitat és jugador de la Unió Esportiva Valls. Independent.

Albert_Oliva_Tot_Per_Valls

 1. Albert Oliva i Ramal (23 anys): graduat en Filologia Catalana i màster d’estudis superiors en Llengua, Literatura i Cultura Catalanes per la URV, en l’actualitat treballa al Servei d’Assessorament Lingüístic de l’Ajuntament de Reus. Cap de colla dels Gegants de la Ciutat de Valls i membre actiu de la Unió Anelles de la Flama, també forma part de la Germandat de la Puríssima Sang. És autor de diverses monografies inèdites de caràcter local, entre elles algunes de dedicades als folklore vallenc o als bombardejos que va patir Valls durant la Guerra Civil. Independent.

Elisabet_Salat_Tot_Per_Valls

 1. Elisabet Salat i Felip (29 anys): ha estudiat Magisteri d’Educació Física a la Universitat Rovira i Virgili. Ha treballat al Col·legi Cor de Maria de Valls i al col·legi Cormar de Menorca, on ha viscut 5 anys. En l’actualitat treballa al col·legi Mare de Déu del Lledó. És jugadora al Club Bàsquet Valls, club en el que també ha exercit com entrenadora. Independent.

Pepita_Tomàs_Tot_Per_Valls

 1. Pepita Tomàs i Mateu (72 anys): Jubilada. Membre de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls i l’Alt Camp, entre altres activitats coordina la Trobada de Puntaires que organitza aquesta entitat. És membre del Consell Consultiu de la Dona en representació de la Llar del Jubilat. També està vinculada a esdeveniments de ciutat com a col·laboradora de la Firagost i la Gran Festa de la Calçotada. Militant de CDC.

Carme_Mansilla_Tot_Per_Valls

 1. Carme Mansilla i Cabré (57 anys): Professora i Llicenciada en Filologia Hispànica, va ser directora de l’IES Narcís Oller durant 8 anys. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Valls des de l’any 2003, on ha ocupat diferents responsabilitats i, en aquest últim mandat, ha estat regidora de Benestar Social. Ha estat presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp (2007-2011) i directora dels SSTT d’Interior de la Generalitat a Tarragona entre el 2011 i 2012. Actualment és directora dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació a Tarragona. Militant de CDC.

 

 

SUPLENTS

Sergi_Martínez_Tot_Per_Valls

 1. Sergi Martínez i Caro (25 anys): Llicenciat en Psicopedagogia i diplomat com a mestre d’educació primària per la URV. Ha participat en diverses activitats de voluntariat a Valls, entre elles la campanya de recollida d’aliments “Valls tots a l’una”. Treballa a l’escola Enxaneta realitzant diverses activitats extraescolars i des de fa 7 anys, ha compaginat els seus estudis treballant a JCA Cinemes Valls gestionant part de la promoció i esdeveniments per potenciar el servei. Independent.

Aïda_Sánchez_Tot_Per_Valls

 1. Aïda Sánchez i Martínez (21 anys): estudiant de 3r d’Història de la URV. Des de ben petita aficionada al teatre, ha col·laborat amb el Pessebre Vivent o el Grup de Teatre Principal. A més, participa en vàries activitats de cultura popular amb la UAF. La seva principal vinculació és amb Creu Roja, entitat de la que en forma part des dels 17 anys. Actualment participa en diversos projectes de Creu Roja, entre d’altres realitzant xerrades i tallers, en especial amb el projecte Som.nit per a la prevenció de riscos en consum de drogues i alcohol entre els joves. Independent.

Sergi_Iglesias_Tot_Per_Valls

 1. Sergi Iglesias i Rius (19 anys): estudiant de cicle formatiu de grau superior d’escultura a l’Escola d’Arts Plàstiques i Disseny “la Llotja” de Barcelona, també s’ha format en Preimpressió en Arts Gràfiques. Apassionat per la cultura popular, és geganter i graller i ha participat en la construcció de diferents elements festius. És fundador i president de la Colla Gegantera “la Pessigolla” de Valls i membre de la Unió Anelles de la Flama, entitat amb la que ha estat durant una temporada cap de colla dels Nans i l’Àliga de la ciutat. Ha participat en altres activitats populars, entre elles amb els Armats de Valls, amb el Pessebre Vivent o amb la cavalcada de Reis. Independent

Cristian_Garcia_Tot_Per_Valls

 1. Cristian Garcia i Trampal (19 anys): actualment cursa el cicle formatiu de grau mitjà de mecanització i soldadura i realitza les pràctiques professionals de torner fresador en una empresa de la ciutat. Vinculat a diverses entitats de Valls, és voluntari de Creu Roja, membre de la germandat del Sant Crist de Lepant i ha estat monitor de lleure de l’esplai Aitana i cap de colla del grup d’animació de la Unió Anelles de la Flama. Independent

Assumpció_Roig_Tot_Per_Valls

 1. Assumpció Roig i Bigorra (25 anys): ha estudiat Dret a la URV, màster d’accés a l’advocacia a l’IDEC-UPF, en l’actualitat s’està preparant per a l’examen per poder exercir. En l’actualitat treballa com a becària en un despatx d’advocats a Barcelona. Independent

Ignasi_Urquia_Tot_Per_Valls

 1. Ignasi Urquia i Benaiges (61 anys): Conserge. Molt vinculat al moviment veïnal, és president de l’Associació de Veïns del Barri de Santa Úrsula de Valls. A més, és membre de la Colla Joves Xiquets de Valls. Militant de CDC.

Àngels_Folch_Tot_Per_Valls

 1. Àngels Folch i Fuster (54 anys): Administrativa. Membre de la Junta de l’Agrupació de Germandats i Confraries de la Setmana Santa de Valls i membre de la Germandat del Davallament. Membre del CB Valls. Militant de CDC.

Lídia_Esteve_Tot_Per_Valls

 1. Lídia Esteve i Jornet (55 anys): Administrativa. Presidenta de l’Associació de Propietaris de la Urbanització de Santa Gemma de Valls. Militant de CDC.

Jordi_Peris_Tot_Per_Valls

 1. Jordi Peris i Gomà (45 anys): Agent comercial. President de l’Agrupació de Germandats i Confraries de Setmana Santa a Valls. Membre de la Secció d’Atletisme de l’AAEET i de la Colla Joves Xiquets de Valls. Militant de CDC.

Medir_González_Tot_Per_Valls

 1. Medir Gonzàlez i Castells (89 anys): Jubilat. Ha estat empresari d’arts gràfiques. Soci de l’Assemblea Nacional Catalana. Va ser un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya a Valls. Militant de CDC.